Sudah tidak menerima sebarang tempahan kerana komitmen baru tetapi sebarang resepi atau idea di sini boleh digunakan. Sekiranya guna gambar sila credit kepada anjungnorry ok..TQ for visiting

Hepi Besday to myself










My second attempt make pizza, 1st time dulu masa baru2 kawin tapi tak jadi, sekarang dah tahu cara betul, mesti kena ikut step by step buat roti pizza tu....:)





My sayang belikan JCO donut..


Hari ni genaplah umurku 29 tahun....Alhamdulillah, dengan Rahmat dan kasih sayang dari Nya, saya masih dapat bernafas, seribu kesyukuran dipanjatkan pada ilahi,semoga hari-hari yang telah dilalui dan akan mendatang sentiasa diberkati olehNya.

~ana~  – (October 21, 2010 at 7:32 PM)  

nor, buat base roti pizza pakai resepi mn?nana biasa pakai resepi ambik kat rinnchan..senang sgt...campak2 je terus jd...

Norry  – (October 26, 2010 at 5:11 AM)  

Nana, kalau senang and jadi buat je la. nor pun suka sgt fotopages rinnchan....yang nor buat senang sangat jugak...nanti ada masa wat entry ehh

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP