Sudah tidak menerima sebarang tempahan kerana komitmen baru tetapi sebarang resepi atau idea di sini boleh digunakan. Sekiranya guna gambar sila credit kepada anjungnorry ok..TQ for visiting

Cupcake Hantaran





Cupcake Hantaran Bertunang tema gold + kuning. Tempahan oleh kak Aya untuk adik lelakinya yang bertunang sabtu lepas. Lama jugak nak buat toppers cupcake tema pertunangan ni. Berkejar-kejar nak buat, buat kejap berhenti layan si Naim, tapi saya enjoy setiap saat saya buat ni....happy :))

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ini pula sebiji cupcake untuk si penempah, saya kira mesti dia nak rasa cupcake, sebab yang di atas tu semua nak bagi orang, hantaran tunang kan.....anyway thanks kak Aya bagi saya peluang untuk buat cupcake ni.....sukaaaaaa. By the way sesiapa yang ingin menempah cupcake ini harga untuk satu set ialah RM60, 16 biji. kena bagitau awal sebab nak buat design tu ambil masa lama

Photo Journey & Dapur & Oven  – (October 18, 2010 at 2:05 PM)  

Comelnya Norry... i like.. mesti amik masa berjam2 & kene tekun nak buat ni kan?

Norry  – (October 19, 2010 at 5:33 AM)  

Jeri...memang lama nak buat ni, kalau tak minat tak leh wat. Berjam2....:)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP