Sudah tidak menerima sebarang tempahan kerana komitmen baru tetapi sebarang resepi atau idea di sini boleh digunakan. Sekiranya guna gambar sila credit kepada anjungnorry ok..TQ for visiting

Himpunan Resepi




a

Ni antara himpunan resepi saya, kebanyakannya diperolehi dari majalah dan buku, juga dari internet, dari kawan-kawan. Majalah yang paling saya suka ialah RASA, sangat best, gambar cantik, sekarang ni paling best nak resepi apa je, tekan je di hujung jari, semua ada, banyak blog masakan terkemuka, dengan resepi pelbagai....membuatkan hidup lebih mudah...dan seronok juga..saya suka mencuba....anda pula bagaimana?

Nazrah Bakery & Dunia Kuih  – (March 28, 2011 at 4:23 PM)  

suka nya tengok buku yg tersusun tu..saya pun ada banyak koleksi majalah masakan ..tetapi kebanyakan nya majalah RASA dan SEDAP..nanti kita tunjuk yer...

Norry  – (March 29, 2011 at 3:37 AM)  

Tu la...banyak sangat buku and susun kat satu tempat...senang nak rujuk kalau nak masak apa-apa...okehhh, nanti tunjuk himpunan resepi awak lak ye...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP