Sudah tidak menerima sebarang tempahan kerana komitmen baru tetapi sebarang resepi atau idea di sini boleh digunakan. Sekiranya guna gambar sila credit kepada anjungnorry ok..TQ for visiting

self Improvement-Kelas Roti

My sis yang kusyuk dengar penerangan










Ni guna mesin falcon, boleh mengadun adunan and buat bermacam-macam seperti mee, biskut raya dan lain-lain


Join kelas roti,pizza biskut last weekend....lepas ni boleh buat roti untuk family

Norliza Samsudin  – (December 8, 2010 at 4:54 AM)  

Salam, kat mana kelas roti ni, nampak sgt interesting

Norry  – (December 9, 2010 at 2:54 AM)  

Norliza, Norry gi kelas kat Yummi bakery kat Bangimacam2, contoh bake with yen or bagus dan lain-lain,, biasa kedai bakeri besar2 ada buat kelas. tanya diorang ada jadual kelas tak. Tapi kelas kat kedai ni biasanya ramai2

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP