Kelas kek dengan loveliana-Move to one step further
>> Thursday, May 6, 2010 –
Cake
muka kepenatan dah habis kelas, make up sume dah takde, sangat puas hati dapat belajar dgn kak liana
Join kelas cake dengan LOVELIANA weekend lepas, sangat best. Sangat enjoy every moment. Sebenarnya sudah lama saya ingin mengikuti kelas memghias kek secara lebih professional. Selama ni buat ikut2 buku sahaja, alhamdulillah dah tercapai azam tahun 2009 saya walaupun sekarang dah masuk 2010. kek ni menggunakan aising steam buttercream yg mempunyai teksture yg sgr halus, licin dan cantik seperti fondant tetapi sgt sedap dimakan berbanding dgn fondant yang hanya cantik dilihat tapi orang biasanya tak makan... so lepas ni saya boleh decorate sendiri kek untuk suami tersayang, anak2 dan untuk diri sendiri, secara jangka masa panjangnya amat berbaloi....kalau ada masa lebih lagi saya mungkin akan mengambil tempahan...yuhuuuu