Sudah tidak menerima sebarang tempahan kerana komitmen baru tetapi sebarang resepi atau idea di sini boleh digunakan. Sekiranya guna gambar sila credit kepada anjungnorry ok..TQ for visiting

Happy 7th Anniversary Nik Ha and Husband


















Saya sangat suka entry ni di mana saya telah berjaya menyiapkan tempahan daripada seorang isteri untuk suaminya sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-7, saya amat teruja untuk menyiapkan coklat ni sehingga nak tido pun terbayang-bayang idea apa yang saya nak zahirkan pada coklat tu nanti. Alhamdulillah, coklat ni pun telah diposkan, harap-harap bungkusan tu elok diterima oleh si penerima dan suka dengan surprise yang dilakukan oleh isteri tersayang.


Dear Nik Ha and Husband,

Happy 7th Anniversary

Semoga ikatan perkahwinan anda diberkati Allah dan dirahmatiNya selalu

Layyinul Harir  – (March 3, 2010 at 8:03 AM)  

Wooaaaaa..Comeynye long buat..y x tahan, nak tido pun trbayang2 ek,hehe...

Nik Ha  – (March 4, 2010 at 4:52 AM)  

Wah, bungkusan dia pun cantik gak.happy nya!chef lak yg terbayang2..he..he..walaupun sy tak tgk hasilnya di alam nyata tp puas hati sgt.keep up the good work!lps ni buleh order lg surprise kat kwn2 lak ;), birthday ank2..he..he..pjg lak senarai tempahan.tq ya!

Norry  – (March 4, 2010 at 4:23 PM)  

Kak Ngah, TQ

Nik Ha, TQ, Try to improve the service.....

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP